Uden in gemeente Uden

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Uden

Een eerste blik op Uden

Uden is een wijk in de gemeente Uden. Deze wijk telt volgens het CBS 36.255 inwoners. Momenteel staan er 178 woningen te koop en zijn er recent 139 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Uden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 409.258 euro.

Woningen te koop 178
Woningen recent verkocht 139
Gemiddelde vraagprijs € 409.258
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Uden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Uden is 36 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Uden kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Uden

Er zijn recent 139 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Uden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Uden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Uden. Een eengezinswoning in Uden komt het meest (45%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Uden

In Uden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Uden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Uden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Uden
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Uden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Uden vergeleken met de Uden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Uden

Wil je een huis kopen in Uden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Uden. Er staan momenteel 178 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Uden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Uden.

Huizenprijzen in Uden

Starterswoningen in Uden zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Uden zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Uden zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Uden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Uden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Uden is 2.609 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.520 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Uden is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Uden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Uden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Uden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Uden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Uden

Centrum Bogerd-Vijfhuis Moleneind-Groenewoud Flatwijk Bitswijk Hoevenseveld Schutveld Buurtschap Hoeven Hoeven Melle Raam Sportpark Volkelseweg Zoggel Vluchtoord Loopkant-Liessent-Goorkens Hoenderbos-Velmolen Eikenheuvel Buitengebied Uden-Oost Buitengebied Uden-Zuid Buitengebied Uden-West Buitengebied Maashorst

Instellingen zijn opgeslagen