Huizenmarkt Trouwlaan in Tilburg (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Trouwlaan

Woningmarkt Trouwlaan

Trouwlaan is een buurt in de wijk Trouwlaan - Uitvindersbuurt en plaats Tilburg binnen de gemeente Tilburg. Deze buurt telt volgens het CBS 4.165 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Trouwlaan. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 261.039 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 261.039
Percentage gezinnen met kinderen 17%

Verkoopduur woningen in Trouwlaan

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Trouwlaan is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Trouwlaan moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Trouwlaan.

Woningen recent verkocht in Trouwlaan

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Trouwlaan. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Trouwlaan.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Trouwlaan. Een eengezinswoning in Trouwlaan komt het meest (38%) voor. Daarna komt een galerijflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Trouwlaan

In Trouwlaan wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Trouwlaan

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Trouwlaan (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Trouwlaan
Binnenring: Nederland

Trouwlaan waar ligt dat?

Woningen te koop Trouwlaan

Wil je een huis kopen in Trouwlaan? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Trouwlaan . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Trouwlaan alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Trouwlaan.

Bekijk hier alle koopwoningen in Trouwlaan. Zoek je huurwoning in Trouwlaan? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Trouwlaan

Starterswoningen in Trouwlaan zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Trouwlaan zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Trouwlaan zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Trouwlaan? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Trouwlaan

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Trouwlaan is 2.981 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.846 euro).

Leeftijden Trouwlaan

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Trouwlaan vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Trouwlaan

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Trouwlaan. De buurt zelf valt binnen de wijk Trouwlaan - Uitvindersbuurt in de gemeente Tilburg.

Trouwlaan Uitvindersbuurt

Alle straten van Trouwlaan

Trouwlaan bestaat uit 20 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.