Huizenmarkt Sint Anna Noord in Tilburg (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sint Anna Noord

Woningmarkt Sint Anna Noord

Sint Anna Noord is een buurt in de wijk Sint Anna en plaats Tilburg binnen de gemeente Tilburg. Deze buurt telt volgens het CBS 3.020 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Anna Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 277.608 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 277.608
Percentage gezinnen met kinderen 14%

Verkoopduur woningen in Sint Anna Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Anna Noord is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Anna Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint Anna Noord.

Woningen recent verkocht in Sint Anna Noord

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Anna Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Anna Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Anna Noord. Een eengezinswoning in Sint Anna Noord komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Anna Noord

In Sint Anna Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Anna Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Anna Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint Anna Noord
Binnenring: Nederland

Sint Anna Noord waar ligt dat?

Woningen te koop Sint Anna Noord

Wil je een huis kopen in Sint Anna Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Anna Noord . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Anna Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Anna Noord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sint Anna Noord. Zoek je huurwoning in Sint Anna Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sint Anna Noord

Starterswoningen in Sint Anna Noord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Anna Noord zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Anna Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint Anna Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint Anna Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Anna Noord is 3.440 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.830 euro).

Leeftijden Sint Anna Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Anna Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Sint Anna Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Sint Anna Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Sint Anna in de gemeente Tilburg.

Sint Anna Noord Sint Anna Zuid

Alle straten van Sint Anna Noord

Sint Anna Noord bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.