Huizenmarkt Sint Anna Zuid in Tilburg (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sint Anna Zuid

Woningmarkt Sint Anna Zuid

Sint Anna Zuid is een buurt in de wijk Sint Anna en plaats Tilburg binnen de gemeente Tilburg. Deze buurt telt volgens het CBS 3.020 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Anna Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 267.696 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 267.696
Percentage gezinnen met kinderen 14%

Verkoopduur woningen in Sint Anna Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Anna Zuid is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Anna Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint Anna Zuid.

Woningen recent verkocht in Sint Anna Zuid

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Anna Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Anna Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Anna Zuid. Een eengezinswoning in Sint Anna Zuid komt het meest (45%) voor. Daarna komt een portiekflat met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Anna Zuid

In Sint Anna Zuid wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Anna Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Anna Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint Anna Zuid
Binnenring: Nederland

Sint Anna Zuid waar ligt dat?

Woningen te koop Sint Anna Zuid

Wil je een huis kopen in Sint Anna Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Anna Zuid . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Anna Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Anna Zuid.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sint Anna Zuid. Zoek je huurwoning in Sint Anna Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sint Anna Zuid

Starterswoningen in Sint Anna Zuid zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Anna Zuid zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Anna Zuid zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint Anna Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint Anna Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Anna Zuid is 3.407 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.689 euro).

Leeftijden Sint Anna Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Anna Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Sint Anna Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Sint Anna Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Sint Anna in de gemeente Tilburg.

Sint Anna Noord Sint Anna Zuid

Alle straten van Sint Anna Zuid

Sint Anna Zuid bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.