Heikant West

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Heikant West

Een eerste blik op Heikant West

Heikant West is een buurt in de gemeente Tilburg. Deze buurt telt volgens het CBS 11.520 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Heikant West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 459.021 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 459.021
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Heikant West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heikant West is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heikant West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heikant West.

Woningen recent verkocht in Heikant West

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heikant West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heikant West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heikant West. Een eengezinswoning in Heikant West komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Heikant West

In Heikant West wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Heikant West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Heikant West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heikant West
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Heikant West

Wil je een huis kopen in Heikant West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heikant West . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heikant West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heikant West.

Zoek je huurwoning in Heikant West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Heikant West.

Huizenprijzen in Heikant West

Starterswoningen in Heikant West zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heikant West zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heikant West zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heikant West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heikant West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heikant West is 2.681 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.174 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Heikant West is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Heikant West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heikant West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Heikant West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Heikant West. De buurt zelf valt binnen de wijk Heikant in de gemeente Tilburg.

Heikant Noord-West Heikant Noord-Oost Heikant West Heikant Oost Heikant Zuid-West Heikant Zuid-Oost Lijnse Hoek West Lijnse Hoek Oost

Alle straten van Heikant West

Heikant West bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen