Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Poortvliet in Tholen

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Poortvliet Tholen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Poortvliet Tholen

Verspreide huizen Poortvliet is een buurt in de wijk Poortvliet en plaats Tholen binnen de gemeente Tholen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.640 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Poortvliet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 668.454 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 668.454
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Poortvliet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Poortvliet is 125 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Poortvliet kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Poortvliet

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Poortvliet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Poortvliet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Poortvliet. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Poortvliet komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Poortvliet

In Verspreide huizen Poortvliet wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Poortvliet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Poortvliet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Poortvliet

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Poortvliet vergeleken met de Tholen en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Poortvliet Tholen

Starterswoningen in Verspreide huizen Poortvliet Tholen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Poortvliet Tholen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Poortvliet Tholen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Poortvliet Tholen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Poortvliet Tholen

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Poortvliet Tholen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Poortvliet Tholen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Poortvliet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Poortvliet.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Poortvliet Tholen.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Poortvliet Tholen. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Poortvliet Tholen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Poortvliet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Poortvliet is 4.167 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.496 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Poortvliet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Poortvliet vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Poortvliet

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Poortvliet. De buurt zelf valt binnen de wijk Poortvliet in de gemeente Tholen.

Poortvliet Verspreide huizen Poortvliet

Alle straten van Verspreide huizen Poortvliet

Verspreide huizen Poortvliet bestaat uit 35 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.