Huizenprijzen en de huizenmarkt Poortvliet in Poortvliet

Begrijp de huizenprijzen in Poortvliet Tholen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Poortvliet Tholen

Poortvliet is een buurt in de wijk Poortvliet en plaats Poortvliet binnen de gemeente Tholen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.640 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Poortvliet. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 350.280 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 350.280
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Poortvliet

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Poortvliet is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Poortvliet kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Poortvliet

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Poortvliet. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Poortvliet.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Poortvliet. Een eengezinswoning in Poortvliet komt het meest (92%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Poortvliet

In Poortvliet wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Poortvliet

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Poortvliet (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Poortvliet

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Poortvliet vergeleken met de Tholen en Nederland.

Huizenprijzen in Poortvliet Tholen

Starterswoningen in Poortvliet Tholen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Poortvliet Tholen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Poortvliet Tholen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Poortvliet Tholen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Poortvliet Tholen

Wil je een huis kopen in Poortvliet Tholen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Poortvliet Tholen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Poortvliet alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Poortvliet.

Bekijk alle koopwoningen in Poortvliet Tholen. Zoek je huurwoning in Poortvliet Tholen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Poortvliet

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Poortvliet is 2.776 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.240 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Poortvliet

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Poortvliet vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Poortvliet

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Poortvliet. De buurt zelf valt binnen de wijk Poortvliet in de gemeente Tholen.

Poortvliet Verspreide huizen Poortvliet

Alle straten van Poortvliet

Poortvliet bestaat uit 31 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.