Alle woningmarktinfo Voorhout in gemeente Teylingen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Voorhout

Een eerste blik op Voorhout

Voorhout is een plaats in de gemeente Teylingen. Deze plaats telt volgens het CBS 20.370 inwoners. Momenteel staan er 42 woningen te koop en zijn er recent 93 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Voorhout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 551.720 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 42
Woningen recent verkocht 93
Gemiddelde vraagprijs € 551.720
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Voorhout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Voorhout is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Voorhout moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Voorhout.

Woningen recent verkocht in Voorhout

Er zijn recent 93 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Voorhout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Voorhout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Voorhout. Een eengezinswoning in Voorhout komt het meest (58%) voor. Daarna komt een portiekflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Voorhout

In Voorhout wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Voorhout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Voorhout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Voorhout
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Voorhout

Wil je een huis kopen in Voorhout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Voorhout . Er staan momenteel 42 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Voorhout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Voorhout.

Zoek je huurwoning in Voorhout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Voorhout.

Huizenprijzen in Voorhout

Starterswoningen in Voorhout zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Voorhout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Voorhout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Voorhout? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Voorhout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Voorhout is 4.255 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.805 euro).

Leeftijden Voorhout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Voorhout vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Voorhout

Voorhout bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen