De Huizenmarkt in Warmond (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Warmond

Woningmarkt Warmond

Warmond is een plaats in de gemeente Teylingen. Deze plaats telt volgens het CBS 20.370 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Warmond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.272.366 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 1.272.366
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Warmond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Warmond is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Warmond moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Warmond.

Woningen recent verkocht in Warmond

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Warmond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Warmond.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Warmond. Een eengezinswoning in Warmond komt het meest (33%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Warmond

In Warmond wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Warmond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Warmond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Warmond
Binnenring: Nederland

Warmond waar ligt dat?

Woningen te koop Warmond

Wil je een huis kopen in Warmond? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Warmond . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Warmond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Warmond.

Bekijk hier alle koopwoningen in Warmond. Zoek je huurwoning in Warmond? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Warmond

Starterswoningen in Warmond zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Warmond zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Warmond zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Warmond? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Warmond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Warmond is 5.561 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.578 euro).

Leeftijden Warmond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Warmond vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Warmond

Warmond bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.