Alle woningmarktinfo IJsbrechtum

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in IJsbrechtum

Een eerste blik op IJsbrechtum

IJsbrechtum is een buurt in de gemeente Súdwest-Fryslân. Deze buurt telt volgens het CBS 33.960 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in IJsbrechtum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 537.753 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 537.753
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in IJsbrechtum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in IJsbrechtum is 8 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in IJsbrechtum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in IJsbrechtum.

Woningen recent verkocht in IJsbrechtum

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in IJsbrechtum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond IJsbrechtum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in IJsbrechtum. Een eengezinswoning in IJsbrechtum komt het meest (68%) voor. Daarna komt een bungalow met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling IJsbrechtum

In IJsbrechtum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat IJsbrechtum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van IJsbrechtum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: IJsbrechtum
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers IJsbrechtum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van IJsbrechtum vergeleken met de Súdwest-Fryslân en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in IJsbrechtum

Wil je een huis kopen in IJsbrechtum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in IJsbrechtum . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in IJsbrechtum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in IJsbrechtum.

Zoek je huurwoning in IJsbrechtum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in IJsbrechtum.

Huizenprijzen in IJsbrechtum

Starterswoningen in IJsbrechtum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in IJsbrechtum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in IJsbrechtum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in IJsbrechtum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs IJsbrechtum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in IJsbrechtum is 2.366 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.804 euro).

Leeftijden IJsbrechtum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in IJsbrechtum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom IJsbrechtum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom IJsbrechtum. De buurt zelf valt binnen de wijk Sneek in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Sneek binnen de grachten Stationsbuurt Hemdijk Noorderhoek I Noorderhoek II Noordoosthoek Zwetteplan Bomenbuurt Omgeving Leeuwarderweg en bungalowpark Stadsfenne De Domp Het Eiland Sperkhem en industrieterrein Houkesloot Lemmerweg-Oost Lemmerweg-West Tinga Duinterpen Offingawier Loënga IJsbrechtum

Alle straten van IJsbrechtum

IJsbrechtum bestaat uit 24 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen