Huizenmarkt Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid in Giethoorn (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid

Woningmarkt Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid

Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid is een buurt in de wijk Giethoorn en plaats Giethoorn binnen de gemeente Steenwijkerland. Deze buurt telt volgens het CBS 2.750 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 521.633 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 521.633
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid. Een woonboerderij in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid

In Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid
Binnenring: Nederland

Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid

Starterswoningen in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid is 4.010 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.632 euro).

Leeftijden Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Giethoorn in de gemeente Steenwijkerland.

Verspreide huizen polder Halfweg Verspreide huizen Giethoorn-Noord Overig Giethoorn-Noord Giethoorn-Noord kern Giethoorn-Zuid Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid Dwarsgracht Verspreide huizen Jonen

Alle straten van Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid

Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.