Alle woningmarktinfo Giethoorn-Noord kern

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Giethoorn-Noord kern

Een eerste blik op Giethoorn-Noord kern

Giethoorn-Noord kern is een buurt in de gemeente Steenwijkerland. Deze buurt telt volgens het CBS 2.750 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Giethoorn-Noord kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 390.184 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 390.184
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Giethoorn-Noord kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Giethoorn-Noord kern is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Giethoorn-Noord kern kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Giethoorn-Noord kern

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Giethoorn-Noord kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Giethoorn-Noord kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Giethoorn-Noord kern. Een eengezinswoning in Giethoorn-Noord kern komt het meest (76%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Giethoorn-Noord kern

In Giethoorn-Noord kern wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Giethoorn-Noord kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Giethoorn-Noord kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Giethoorn-Noord kern
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Giethoorn-Noord kern

Wil je een huis kopen in Giethoorn-Noord kern? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Giethoorn-Noord kern . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Giethoorn-Noord kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Giethoorn-Noord kern.

Zoek je huurwoning in Giethoorn-Noord kern? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Giethoorn-Noord kern.

Huizenprijzen in Giethoorn-Noord kern

Starterswoningen in Giethoorn-Noord kern zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Giethoorn-Noord kern zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Giethoorn-Noord kern zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Giethoorn-Noord kern? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Giethoorn-Noord kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Giethoorn-Noord kern is 2.730 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.559 euro).

Leeftijden Giethoorn-Noord kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Giethoorn-Noord kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Giethoorn-Noord kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Giethoorn-Noord kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Giethoorn in de gemeente Steenwijkerland.

Verspreide huizen polder Halfweg Verspreide huizen Giethoorn-Noord Overig Giethoorn-Noord Giethoorn-Noord kern Giethoorn-Zuid Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid Dwarsgracht Verspreide huizen Jonen

Alle straten van Giethoorn-Noord kern

Giethoorn-Noord kern bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen