Huizenmarkt Ossenzijl in Ossenzijl (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ossenzijl

Woningmarkt Ossenzijl

Ossenzijl is een buurt in de wijk Ossenzijl en plaats Ossenzijl binnen de gemeente Steenwijkerland. Deze buurt telt volgens het CBS 540 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ossenzijl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 416.910 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 416.910
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Ossenzijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ossenzijl is 90 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ossenzijl kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ossenzijl

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ossenzijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ossenzijl.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ossenzijl. Een eengezinswoning in Ossenzijl komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ossenzijl

In Ossenzijl wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ossenzijl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ossenzijl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ossenzijl
Binnenring: Nederland

Ossenzijl waar ligt dat?

Woningen te koop Ossenzijl

Wil je een huis kopen in Ossenzijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ossenzijl . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ossenzijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ossenzijl.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ossenzijl. Zoek je huurwoning in Ossenzijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ossenzijl

Starterswoningen in Ossenzijl zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ossenzijl zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ossenzijl zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ossenzijl? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ossenzijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ossenzijl is 3.658 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.490 euro).

Leeftijden Ossenzijl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ossenzijl vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Ossenzijl

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Ossenzijl. De buurt zelf valt binnen de wijk Ossenzijl in de gemeente Steenwijkerland.

Ossenzijl Buitengebied Ossenzijl

Alle straten van Ossenzijl

Ossenzijl bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.