Huizenmarkt Buitengebied Ossenzijl in Ossenzijl (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitengebied Ossenzijl

Woningmarkt Buitengebied Ossenzijl

Buitengebied Ossenzijl is een buurt in de wijk Ossenzijl en plaats Ossenzijl binnen de gemeente Steenwijkerland. Deze buurt telt volgens het CBS 540 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Ossenzijl. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 550.135 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 550.135
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Ossenzijl

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Ossenzijl is 5 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Ossenzijl moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Ossenzijl.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Ossenzijl

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Ossenzijl. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Ossenzijl.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Ossenzijl. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Ossenzijl. Een eengezinswoning in Buitengebied Ossenzijl komt het meest (40%) voor. Daarna komt een bungalow met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Ossenzijl

In Buitengebied Ossenzijl wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Ossenzijl

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Ossenzijl (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Ossenzijl
Binnenring: Nederland

Buitengebied Ossenzijl waar ligt dat?

Woningen te koop Buitengebied Ossenzijl

Wil je een huis kopen in Buitengebied Ossenzijl? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Ossenzijl . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Ossenzijl alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Ossenzijl.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Ossenzijl.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitengebied Ossenzijl. Zoek je huurwoning in Buitengebied Ossenzijl? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitengebied Ossenzijl

Starterswoningen in Buitengebied Ossenzijl zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Ossenzijl zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Ossenzijl zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Ossenzijl? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Ossenzijl

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Ossenzijl is 4.185 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.784 euro).

Leeftijden Buitengebied Ossenzijl

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Ossenzijl vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Ossenzijl

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Ossenzijl. De buurt zelf valt binnen de wijk Ossenzijl in de gemeente Steenwijkerland.

Ossenzijl Buitengebied Ossenzijl

Alle straten van Buitengebied Ossenzijl

Buitengebied Ossenzijl bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.