Lutjebroek

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Lutjebroek

Een eerste blik op Lutjebroek

Lutjebroek is een buurt in de gemeente Stede Broec. Deze buurt telt volgens het CBS 10.940 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Lutjebroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 283.459 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 283.459
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Lutjebroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lutjebroek is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lutjebroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lutjebroek.

Woningen recent verkocht in Lutjebroek

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lutjebroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lutjebroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lutjebroek. Een eengezinswoning in Lutjebroek komt het meest (98%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 1% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lutjebroek

In Lutjebroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Lutjebroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Lutjebroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lutjebroek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Lutjebroek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lutjebroek vergeleken met de Stede Broec en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Lutjebroek

Wil je een huis kopen in Lutjebroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lutjebroek . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lutjebroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lutjebroek.

Zoek je huurwoning in Lutjebroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Lutjebroek.

Huizenprijzen in Lutjebroek

Starterswoningen in Lutjebroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lutjebroek zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lutjebroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lutjebroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lutjebroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lutjebroek is 2.390 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.223 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Lutjebroek is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Lutjebroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lutjebroek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Lutjebroek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Lutjebroek. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Stede Broec.

Centrum Grootebroek Lutjebroek Kloosterhof en Oostersluis

Alle straten van Lutjebroek

Lutjebroek bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen