Bovenkarspel in de gemeente Stede Broec

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Bovenkarspel

Een eerste blik op Bovenkarspel

Bovenkarspel is een plaats in de gemeente Stede Broec. Deze plaats telt volgens het CBS 21.665 inwoners. Momenteel staan er 40 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Bovenkarspel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 353.485 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 40
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 353.485
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Bovenkarspel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bovenkarspel is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bovenkarspel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bovenkarspel.

Woningen recent verkocht in Bovenkarspel

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bovenkarspel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bovenkarspel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bovenkarspel. Een eengezinswoning in Bovenkarspel komt het meest (92%) voor. Daarna komt een villa met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bovenkarspel

In Bovenkarspel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Bovenkarspel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Bovenkarspel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bovenkarspel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Bovenkarspel

Wil je een huis kopen in Bovenkarspel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bovenkarspel. Er staan momenteel 40 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bovenkarspel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bovenkarspel.

Huizenprijzen in Bovenkarspel

Starterswoningen in Bovenkarspel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bovenkarspel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bovenkarspel zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bovenkarspel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bovenkarspel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bovenkarspel is 2.487 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.257 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Bovenkarspel is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Bovenkarspel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bovenkarspel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bovenkarspel

Bovenkarspel bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
01
Instellingen zijn opgeslagen