Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bovenkarspel

Begrijp de huizenprijzen in Bovenkarspel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bovenkarspel

Bovenkarspel is een plaats in de gemeente Stede Broec. Deze plaats telt volgens het CBS 21.665 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bovenkarspel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 405.657 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 48
Gemiddelde vraagprijs € 405.657
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Bovenkarspel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bovenkarspel is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bovenkarspel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bovenkarspel.

Woningen recent verkocht in Bovenkarspel

Er zijn recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bovenkarspel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bovenkarspel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bovenkarspel. Een eengezinswoning in Bovenkarspel komt het meest (93%) voor. Daarna komt een villa met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bovenkarspel

In Bovenkarspel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bovenkarspel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bovenkarspel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bovenkarspel

Starterswoningen in Bovenkarspel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bovenkarspel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bovenkarspel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bovenkarspel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bovenkarspel

Wil je een huis kopen in Bovenkarspel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bovenkarspel . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bovenkarspel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bovenkarspel.

Bekijk alle koopwoningen in Bovenkarspel. Zoek je huurwoning in Bovenkarspel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bovenkarspel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bovenkarspel is 2.941 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.199 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bovenkarspel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bovenkarspel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bovenkarspel

Bovenkarspel bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
01