Huizenprijzen en de huizenmarkt Holte in Onstwedde

Begrijp de huizenprijzen in Holte Stadskanaal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Holte Stadskanaal

Holte is een buurt in de wijk Onstwedde en plaats Onstwedde binnen de gemeente Stadskanaal. Deze buurt telt volgens het CBS 2.865 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 270.763 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 270.763
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Holte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holte is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holte kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Holte

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holte.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holte. Een eengezinswoning in Holte komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Holte

In Holte wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Holte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Holte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Holte

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Holte vergeleken met de Stadskanaal en Nederland.

Huizenprijzen in Holte Stadskanaal

Starterswoningen in Holte Stadskanaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Holte Stadskanaal zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holte Stadskanaal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Holte Stadskanaal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Holte Stadskanaal

Wil je een huis kopen in Holte Stadskanaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holte Stadskanaal . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Holte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holte.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Holte Stadskanaal.

Bekijk alle koopwoningen in Holte Stadskanaal. Zoek je huurwoning in Holte Stadskanaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Holte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holte is 2.086 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.485 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Holte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Holte vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Holte

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Holte. De buurt zelf valt binnen de wijk Onstwedde in de gemeente Stadskanaal.

Onstwedde Holte Onstwedde Buitengebied Noord Onstwedde Buitengebied Zuid

Alle straten van Holte

Holte bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.