Huizenprijzen en de huizenmarkt De Eng Noord West in Soest

Begrijp de huizenprijzen in De Eng Noord West Soest met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Eng Noord West Soest

De Eng Noord West is een buurt in de wijk de Eng-Soest-Midden en plaats Soest binnen de gemeente Soest. Deze buurt telt volgens het CBS 6.195 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Eng Noord West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 603.821 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 603.821
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in De Eng Noord West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Eng Noord West is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Eng Noord West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Eng Noord West.

Woningen recent verkocht in De Eng Noord West

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Eng Noord West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Eng Noord West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Eng Noord West. Een portiekflat in De Eng Noord West komt het meest (72%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Eng Noord West

In De Eng Noord West wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Eng Noord West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Eng Noord West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Eng Noord West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Eng Noord West vergeleken met de Soest en Nederland.

Huizenprijzen in De Eng Noord West Soest

Starterswoningen in De Eng Noord West Soest zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Eng Noord West Soest zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Eng Noord West Soest zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Eng Noord West Soest? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Eng Noord West Soest

Wil je een huis kopen in De Eng Noord West Soest? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Eng Noord West Soest . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Eng Noord West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Eng Noord West.

Bekijk alle koopwoningen in De Eng Noord West Soest. Zoek je huurwoning in De Eng Noord West Soest? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Eng Noord West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Eng Noord West is 4.949 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.051 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Eng Noord West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Eng Noord West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Eng Noord West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Eng Noord West. De buurt zelf valt binnen de wijk de Eng-Soest-Midden in de gemeente Soest.

De Eng Noord West De Eng Soest Midden Eemgebied De Eng Zuid

Alle straten van De Eng Noord West

De Eng Noord West bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.