logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Holtum in Holtum

Begrijp de huizenprijzen in Holtum Sittard-Geleen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Holtum Sittard-Geleen

Holtum is een buurt in de wijk Holtum-Born en plaats Holtum binnen de gemeente Sittard-Geleen. Deze buurt telt volgens het CBS 8.985 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holtum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 372.202 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 372.202
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Holtum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Holtum is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Holtum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Holtum.

Woningen recent verkocht in Holtum

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Holtum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Holtum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Holtum. Een eengezinswoning in Holtum komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Holtum

In Holtum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Holtum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Holtum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Holtum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Holtum vergeleken met de Sittard-Geleen en Nederland.

Huizenprijzen in Holtum Sittard-Geleen

Starterswoningen in Holtum Sittard-Geleen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Holtum Sittard-Geleen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Holtum Sittard-Geleen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Holtum Sittard-Geleen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Holtum Sittard-Geleen

Wil je een huis kopen in Holtum Sittard-Geleen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Holtum Sittard-Geleen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Holtum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Holtum.

Bekijk alle koopwoningen in Holtum Sittard-Geleen. Zoek je huurwoning in Holtum Sittard-Geleen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Holtum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Holtum is 2.288 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.323 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Holtum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Holtum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Holtum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Holtum. De buurt zelf valt binnen de wijk Holtum-Born in de gemeente Sittard-Geleen.

Holtum Buchten Born Hondsbroek Graetheide Industriegebied Omgeving Limbrichterbos-Wolfrath

Alle straten van Holtum

Holtum bestaat uit 28 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.