Huizenmarkt Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs in Noordgouwe (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs

Woningmarkt Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs

Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs is een buurt in de wijk Noordgouwe en plaats Noordgouwe binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze buurt telt volgens het CBS 775 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 795.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 795.000
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs

In Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs

Starterswoningen in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs is 3.499 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.279 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs. De buurt zelf valt binnen de wijk Noordgouwe in de gemeente Schouwen-Duiveland.

Noordgouwe Schuddebeurs Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs

Alle straten van Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs

Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.