Huizenmarkt Schuddebeurs in Noordgouwe (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schuddebeurs

Woningmarkt Schuddebeurs

Schuddebeurs is een buurt in de wijk Noordgouwe en plaats Noordgouwe binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze buurt telt volgens het CBS 775 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schuddebeurs. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 892.384 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 892.384
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Schuddebeurs

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schuddebeurs is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schuddebeurs moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schuddebeurs.

Woningen recent verkocht in Schuddebeurs

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schuddebeurs. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schuddebeurs.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schuddebeurs. Een eengezinswoning in Schuddebeurs komt het meest (44%) voor. Daarna komt een landhuis met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schuddebeurs

In Schuddebeurs wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schuddebeurs

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schuddebeurs (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schuddebeurs
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Schuddebeurs

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schuddebeurs vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Schuddebeurs waar ligt dat?

Woningen te koop Schuddebeurs

Wil je een huis kopen in Schuddebeurs? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schuddebeurs . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schuddebeurs alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schuddebeurs.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schuddebeurs. Zoek je huurwoning in Schuddebeurs? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schuddebeurs

Starterswoningen in Schuddebeurs zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schuddebeurs zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schuddebeurs zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schuddebeurs? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schuddebeurs

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schuddebeurs is 3.627 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.853 euro).

Leeftijden Schuddebeurs

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schuddebeurs vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schuddebeurs

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schuddebeurs. De buurt zelf valt binnen de wijk Noordgouwe in de gemeente Schouwen-Duiveland.

Noordgouwe Schuddebeurs Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs

Alle straten van Schuddebeurs

Schuddebeurs bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.