logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Noordgouwe in Noordgouwe

Begrijp de huizenprijzen in Noordgouwe Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noordgouwe Schouwen-Duiveland

Noordgouwe is een buurt in de wijk Noordgouwe en plaats Noordgouwe binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze buurt telt volgens het CBS 775 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordgouwe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 460.573 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 460.573
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Noordgouwe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordgouwe is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordgouwe kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Noordgouwe

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordgouwe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordgouwe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordgouwe. Een eengezinswoning in Noordgouwe komt het meest (81%) voor. Daarna komt een herenhuis met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordgouwe

In Noordgouwe wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordgouwe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordgouwe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Noordgouwe

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Noordgouwe vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Noordgouwe Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Noordgouwe Schouwen-Duiveland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Noordgouwe Schouwen-Duiveland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordgouwe Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noordgouwe Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noordgouwe Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Noordgouwe Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordgouwe Schouwen-Duiveland . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordgouwe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordgouwe.

Bekijk alle koopwoningen in Noordgouwe Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Noordgouwe Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noordgouwe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordgouwe is 3.012 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.454 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noordgouwe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordgouwe vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Noordgouwe

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Noordgouwe. De buurt zelf valt binnen de wijk Noordgouwe in de gemeente Schouwen-Duiveland.

Noordgouwe Schuddebeurs Verspreide huizen Noordgouwe en Schuddebeurs

Alle straten van Noordgouwe

Noordgouwe bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.