Alle woningmarktinfo Schiermonnikoog

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Schiermonnikoog

Een eerste blik op Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is een buurt in de gemeente Schiermonnikoog. Deze buurt telt volgens het CBS 930 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schiermonnikoog. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 670.056 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 670.056
Percentage gezinnen met kinderen 20%

Verkoopduur woningen in Schiermonnikoog

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schiermonnikoog is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schiermonnikoog moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Schiermonnikoog.

Woningen recent verkocht in Schiermonnikoog

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schiermonnikoog. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schiermonnikoog.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schiermonnikoog. Een eengezinswoning in Schiermonnikoog komt het meest (82%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schiermonnikoog

In Schiermonnikoog wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Schiermonnikoog

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Schiermonnikoog (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schiermonnikoog
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Schiermonnikoog

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Schiermonnikoog vergeleken met de Schiermonnikoog en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Schiermonnikoog

Wil je een huis kopen in Schiermonnikoog? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schiermonnikoog . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schiermonnikoog alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schiermonnikoog.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schiermonnikoog.

Zoek je huurwoning in Schiermonnikoog? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Schiermonnikoog.

Huizenprijzen in Schiermonnikoog

Starterswoningen in Schiermonnikoog zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schiermonnikoog zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schiermonnikoog zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schiermonnikoog? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schiermonnikoog

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schiermonnikoog is 4.293 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.072 euro).

Leeftijden Schiermonnikoog

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schiermonnikoog vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schiermonnikoog

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schiermonnikoog. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Schiermonnikoog.

Schiermonnikoog Verspreide huizen Schiermonnikoog

Alle straten van Schiermonnikoog

Schiermonnikoog bestaat uit 50 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen