Huizenmarkt Zeeheldenkwartier in Den Haag (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zeeheldenkwartier

Woningmarkt Zeeheldenkwartier

Zeeheldenkwartier is een buurt in de wijk Zeeheldenkwartier en plaats Den Haag binnen de gemeente 's-Gravenhage. Deze buurt telt volgens het CBS 11.845 inwoners. Momenteel staan er 59 woningen te koop en zijn er recent 91 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeeheldenkwartier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 615.129 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 59
Woningen recent verkocht 91
Gemiddelde vraagprijs € 615.129
Percentage gezinnen met kinderen 19%

Verkoopduur woningen in Zeeheldenkwartier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zeeheldenkwartier is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zeeheldenkwartier moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zeeheldenkwartier.

Woningen recent verkocht in Zeeheldenkwartier

Er zijn recent 91 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zeeheldenkwartier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zeeheldenkwartier.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zeeheldenkwartier. Een bovenwoning in Zeeheldenkwartier komt het meest (50%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zeeheldenkwartier

In Zeeheldenkwartier wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zeeheldenkwartier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zeeheldenkwartier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zeeheldenkwartier
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zeeheldenkwartier

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zeeheldenkwartier vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Zeeheldenkwartier waar ligt dat?

Woningen te koop Zeeheldenkwartier

Wil je een huis kopen in Zeeheldenkwartier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zeeheldenkwartier . Er staan momenteel 59 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zeeheldenkwartier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zeeheldenkwartier.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zeeheldenkwartier. Zoek je huurwoning in Zeeheldenkwartier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zeeheldenkwartier

Starterswoningen in Zeeheldenkwartier zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zeeheldenkwartier zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zeeheldenkwartier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zeeheldenkwartier? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zeeheldenkwartier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zeeheldenkwartier is 4.796 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.724 euro).

Leeftijden Zeeheldenkwartier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zeeheldenkwartier vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zeeheldenkwartier

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zeeheldenkwartier. De buurt zelf valt binnen de wijk Zeeheldenkwartier in de gemeente 's-Gravenhage.

Zeeheldenkwartier

Alle straten van Zeeheldenkwartier

Zeeheldenkwartier bestaat uit 47 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.