Alle woningmarktinfo Vogelwijk

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vogelwijk

Een eerste blik op Vogelwijk

Vogelwijk is een buurt in de gemeente 's-Gravenhage. Deze buurt telt volgens het CBS 5.350 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vogelwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 857.075 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 857.075
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Vogelwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vogelwijk is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vogelwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vogelwijk.

Woningen recent verkocht in Vogelwijk

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vogelwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vogelwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vogelwijk. Een herenhuis in Vogelwijk komt het meest (34%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vogelwijk

In Vogelwijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vogelwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vogelwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vogelwijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Vogelwijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vogelwijk vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Vogelwijk waar ligt dat?

Woningen te koop in Vogelwijk

Wil je een huis kopen in Vogelwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vogelwijk . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vogelwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vogelwijk.

Zoek je huurwoning in Vogelwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vogelwijk.

Huizenprijzen in Vogelwijk

Starterswoningen in Vogelwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vogelwijk zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vogelwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vogelwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vogelwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vogelwijk is 6.361 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.501 euro).

Leeftijden Vogelwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vogelwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vogelwijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vogelwijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Vogelwijk in de gemeente 's-Gravenhage.

Vogelwijk

Alle straten van Vogelwijk

Vogelwijk bestaat uit 64 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.