Huizenprijzen en de huizenmarkt Vogelwijk in Den Haag

Begrijp de huizenprijzen in Vogelwijk 's-Gravenhage met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vogelwijk 's-Gravenhage

Vogelwijk is een buurt in de wijk Vogelwijk en plaats Den Haag binnen de gemeente 's-Gravenhage. Deze buurt telt volgens het CBS 5.350 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vogelwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 974.099 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 35
Gemiddelde vraagprijs € 974.099
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Vogelwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vogelwijk is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vogelwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vogelwijk.

Woningen recent verkocht in Vogelwijk

Er zijn recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vogelwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vogelwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vogelwijk. Een herenhuis in Vogelwijk komt het meest (35%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vogelwijk

In Vogelwijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vogelwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vogelwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vogelwijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vogelwijk vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Huizenprijzen in Vogelwijk 's-Gravenhage

Starterswoningen in Vogelwijk 's-Gravenhage zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vogelwijk 's-Gravenhage zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vogelwijk 's-Gravenhage zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vogelwijk 's-Gravenhage? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vogelwijk 's-Gravenhage

Wil je een huis kopen in Vogelwijk 's-Gravenhage? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vogelwijk 's-Gravenhage . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vogelwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vogelwijk.

Bekijk alle koopwoningen in Vogelwijk 's-Gravenhage. Zoek je huurwoning in Vogelwijk 's-Gravenhage? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vogelwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vogelwijk is 6.274 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.537 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vogelwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vogelwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vogelwijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vogelwijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Vogelwijk in de gemeente 's-Gravenhage.

Vogelwijk

Alle straten van Vogelwijk

Vogelwijk bestaat uit 64 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.