Huizenprijzen en de huizenmarkt Vissershaven in Den Haag

Begrijp de huizenprijzen in Vissershaven 's-Gravenhage met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vissershaven 's-Gravenhage

Vissershaven is een buurt in de wijk Scheveningen en plaats Den Haag binnen de gemeente 's-Gravenhage. Deze buurt telt volgens het CBS 17.350 inwoners. Momenteel staan er 36 woningen te koop en zijn er recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vissershaven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 521.805 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 36
Woningen recent verkocht 37
Gemiddelde vraagprijs € 521.805
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Vissershaven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vissershaven is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vissershaven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vissershaven.

Woningen recent verkocht in Vissershaven

Er zijn recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vissershaven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vissershaven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vissershaven. Een bovenwoning in Vissershaven komt het meest (47%) voor. Daarna komt een portiekflat met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vissershaven

In Vissershaven wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vissershaven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vissershaven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vissershaven

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vissershaven vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Huizenprijzen in Vissershaven 's-Gravenhage

Starterswoningen in Vissershaven 's-Gravenhage zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vissershaven 's-Gravenhage zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vissershaven 's-Gravenhage zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vissershaven 's-Gravenhage? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vissershaven 's-Gravenhage

Wil je een huis kopen in Vissershaven 's-Gravenhage? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vissershaven 's-Gravenhage . Er staan momenteel 36 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vissershaven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vissershaven.

Bekijk alle koopwoningen in Vissershaven 's-Gravenhage. Zoek je huurwoning in Vissershaven 's-Gravenhage? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vissershaven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vissershaven is 4.688 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.792 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vissershaven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vissershaven vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vissershaven

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vissershaven. De buurt zelf valt binnen de wijk Scheveningen in de gemeente 's-Gravenhage.

Oud Scheveningen Vissershaven Scheveningen Badplaats Visserijbuurt Rijslag

Alle straten van Vissershaven

Vissershaven bestaat uit 28 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.