Huizenprijzen en de huizenmarkt Statenkwartier in Den Haag

Begrijp de huizenprijzen in Statenkwartier 's-Gravenhage met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Statenkwartier 's-Gravenhage

Statenkwartier is een buurt in de wijk Geuzen- en Statenkwartier en plaats Den Haag binnen de gemeente 's-Gravenhage. Deze buurt telt volgens het CBS 14.060 inwoners. Momenteel staan er 54 woningen te koop en zijn er recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Statenkwartier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 862.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 54
Woningen recent verkocht 44
Gemiddelde vraagprijs € 862.000
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Statenkwartier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Statenkwartier is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Statenkwartier moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Statenkwartier.

Woningen recent verkocht in Statenkwartier

Er zijn recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Statenkwartier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Statenkwartier.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Statenkwartier. Een bovenwoning in Statenkwartier komt het meest (51%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Statenkwartier

In Statenkwartier wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Statenkwartier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Statenkwartier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Statenkwartier

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Statenkwartier vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Huizenprijzen in Statenkwartier 's-Gravenhage

Starterswoningen in Statenkwartier 's-Gravenhage zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Statenkwartier 's-Gravenhage zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Statenkwartier 's-Gravenhage zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Statenkwartier 's-Gravenhage? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Statenkwartier 's-Gravenhage

Wil je een huis kopen in Statenkwartier 's-Gravenhage? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Statenkwartier 's-Gravenhage . Er staan momenteel 54 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Statenkwartier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Statenkwartier.

Bekijk alle koopwoningen in Statenkwartier 's-Gravenhage. Zoek je huurwoning in Statenkwartier 's-Gravenhage? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Statenkwartier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Statenkwartier is 5.084 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.345 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Statenkwartier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Statenkwartier vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Statenkwartier

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Statenkwartier. De buurt zelf valt binnen de wijk Geuzen- en Statenkwartier in de gemeente 's-Gravenhage.

Statenkwartier Geuzenkwartier

Alle straten van Statenkwartier

Statenkwartier bestaat uit 43 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.