Huizenmarkt Verspreide huizen Rucphen in Rucphen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Rucphen

Woningmarkt Verspreide huizen Rucphen

Verspreide huizen Rucphen is een buurt in de wijk Rucphen en plaats Rucphen binnen de gemeente Rucphen. Deze buurt telt volgens het CBS 4.620 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Rucphen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.099.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 1.099.000
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Rucphen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Rucphen is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Rucphen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Rucphen.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Rucphen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Rucphen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Rucphen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Rucphen. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Rucphen komt het meest (59%) voor. Daarna komt een landhuis met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Rucphen

In Verspreide huizen Rucphen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Rucphen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Rucphen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Rucphen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Rucphen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Rucphen vergeleken met de Rucphen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Rucphen waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Rucphen

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Rucphen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Rucphen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Rucphen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Rucphen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Rucphen. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Rucphen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Rucphen

Starterswoningen in Verspreide huizen Rucphen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Rucphen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Rucphen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Rucphen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Rucphen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Rucphen is 3.342 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.598 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Rucphen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Rucphen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Rucphen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Rucphen. De buurt zelf valt binnen de wijk Rucphen in de gemeente Rucphen.

Rucphen Verspreide huizen Rucphen

Alle straten van Verspreide huizen Rucphen

Verspreide huizen Rucphen bestaat uit 49 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.