Huizenmarkt Hellemonsdreef en omgeving in Rucphen (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hellemonsdreef

Woningmarkt Hellemonsdreef

Hellemonsdreef is een straat in de plaats Rucphen binnen de gemeente Rucphen . Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hellemonsdreef in Rucphen. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.104.792
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Hellemonsdreef

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hellemonsdreef is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hellemonsdreef moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hellemonsdreef.

Woningen recent verkocht in Hellemonsdreef

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hellemonsdreef. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hellemonsdreef.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hellemonsdreef. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hellemonsdreef. Een villa in Hellemonsdreef komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Hellemonsdreef

In Hellemonsdreef wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hellemonsdreef

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hellemonsdreef (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hellemonsdreef
Binnenring: Nederland

Hellemonsdreef waar ligt dat?

Woningen te koop Hellemonsdreef

Wil je een huis kopen in Hellemonsdreef? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hellemonsdreef . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hellemonsdreef alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hellemonsdreef.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hellemonsdreef. Zoek je huurwoning in Hellemonsdreef? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hellemonsdreef

Starterswoningen in Hellemonsdreef zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hellemonsdreef zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hellemonsdreef zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hellemonsdreef? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hellemonsdreef

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hellemonsdreef is 3.342 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.520 euro).

Leeftijden Hellemonsdreef

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hellemonsdreef vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Hellemonsdreef in Rucphen

Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Hellemonsdreef te Rucphen.

Adres Postcode Status
Hellemonsdreef 2 4715 PR Te koop
Hellemonsdreef 8 4715 PR Niet beschikbaar