Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sprundel

Begrijp de huizenprijzen in Sprundel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sprundel

Sprundel is een plaats in de gemeente Rucphen. Deze plaats telt volgens het CBS 22.385 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sprundel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 559.882 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 559.882
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Sprundel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sprundel is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sprundel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sprundel

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sprundel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sprundel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sprundel. Een eengezinswoning in Sprundel komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sprundel

In Sprundel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sprundel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sprundel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sprundel

Starterswoningen in Sprundel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sprundel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sprundel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sprundel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sprundel

Wil je een huis kopen in Sprundel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sprundel . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sprundel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sprundel.

Bekijk alle koopwoningen in Sprundel. Zoek je huurwoning in Sprundel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sprundel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sprundel is 3.224 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.502 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sprundel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sprundel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sprundel

Sprundel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.