Zegge in de gemeente Rucphen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zegge

Een eerste blik op Zegge

Zegge is een plaats in de gemeente Rucphen. Deze plaats telt volgens het CBS 22.385 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Zegge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 333.523 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 333.523
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Zegge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zegge is 38 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Zegge kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zegge

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zegge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zegge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zegge. Een eengezinswoning in Zegge komt het meest (80%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zegge

In Zegge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zegge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zegge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zegge
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Zegge

Wil je een huis kopen in Zegge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zegge . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zegge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zegge.

Zoek je huurwoning in Zegge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zegge.

Huizenprijzen in Zegge

Starterswoningen in Zegge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zegge zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zegge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zegge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zegge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zegge is 2.361 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.237 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Zegge is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Zegge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zegge vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Zegge

Zegge bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen