Huizenprijzen en de huizenmarkt in St. Willebrord

Begrijp de huizenprijzen in St. Willebrord met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in St. Willebrord

St. Willebrord is een plaats in de gemeente Rucphen. Deze plaats telt volgens het CBS 22.385 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in St. Willebrord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 493.294 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 54
Gemiddelde vraagprijs € 493.294
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in St. Willebrord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in St. Willebrord is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in St. Willebrord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in St. Willebrord

Er zijn recent 54 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in St. Willebrord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond St. Willebrord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in St. Willebrord. Een eengezinswoning in St. Willebrord komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling St. Willebrord

In St. Willebrord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat St. Willebrord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van St. Willebrord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in St. Willebrord

Starterswoningen in St. Willebrord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in St. Willebrord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in St. Willebrord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in St. Willebrord? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop St. Willebrord

Wil je een huis kopen in St. Willebrord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in St. Willebrord . Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in St. Willebrord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in St. Willebrord.

Bekijk alle koopwoningen in St. Willebrord. Zoek je huurwoning in St. Willebrord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in St. Willebrord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in St. Willebrord is 3.303 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.986 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden St. Willebrord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in St. Willebrord vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van St. Willebrord

St. Willebrord bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.