Alle woningmarktinfo Hillegersberg Noord

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hillegersberg Noord

Een eerste blik op Hillegersberg Noord

Hillegersberg Noord is een buurt in de gemeente Rotterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 44.110 inwoners. Momenteel staan er 35 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hillegersberg Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 911.864 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 35
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 911.864
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Hillegersberg Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hillegersberg Noord is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hillegersberg Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hillegersberg Noord.

Woningen recent verkocht in Hillegersberg Noord

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hillegersberg Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hillegersberg Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hillegersberg Noord. Een portiekflat in Hillegersberg Noord komt het meest (36%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hillegersberg Noord

In Hillegersberg Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hillegersberg Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hillegersberg Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hillegersberg Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hillegersberg Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hillegersberg Noord vergeleken met de Rotterdam en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Hillegersberg Noord

Wil je een huis kopen in Hillegersberg Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hillegersberg Noord . Er staan momenteel 35 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hillegersberg Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hillegersberg Noord.

Zoek je huurwoning in Hillegersberg Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hillegersberg Noord.

Huizenprijzen in Hillegersberg Noord

Starterswoningen in Hillegersberg Noord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hillegersberg Noord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hillegersberg Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hillegersberg Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hillegersberg Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hillegersberg Noord is 4.747 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.162 euro).

Leeftijden Hillegersberg Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hillegersberg Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hillegersberg Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hillegersberg Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Hillegersberg-Schiebroek in de gemeente Rotterdam.

Schiebroek Hillegersberg Zuid Hillegersberg Noord Terbregge Molenlaankwartier

Alle straten van Hillegersberg Noord

Hillegersberg Noord bestaat uit 82 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen