Alle woningmarktinfo Cs Kwartier

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Cs Kwartier

Een eerste blik op Cs Kwartier

Cs Kwartier is een buurt in de gemeente Rotterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 34.685 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Cs Kwartier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 329.663 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 329.663
Percentage gezinnen met kinderen 15%

Verkoopduur woningen in Cs Kwartier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cs Kwartier is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cs Kwartier moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Cs Kwartier.

Woningen recent verkocht in Cs Kwartier

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cs Kwartier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cs Kwartier.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cs Kwartier. Een maisonnette in Cs Kwartier komt het meest (45%) voor. Daarna komt een portiekflat met 39% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cs Kwartier

In Cs Kwartier wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Cs Kwartier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Cs Kwartier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Cs Kwartier
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Cs Kwartier

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Cs Kwartier vergeleken met de Rotterdam en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Cs Kwartier

Wil je een huis kopen in Cs Kwartier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cs Kwartier . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cs Kwartier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cs Kwartier.

Zoek je huurwoning in Cs Kwartier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Cs Kwartier.

Huizenprijzen in Cs Kwartier

Starterswoningen in Cs Kwartier zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Cs Kwartier zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cs Kwartier zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Cs Kwartier? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Cs Kwartier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cs Kwartier is 3.657 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.163 euro).

Leeftijden Cs Kwartier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cs Kwartier vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Cs Kwartier

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Cs Kwartier. De buurt zelf valt binnen de wijk Rotterdam Centrum in de gemeente Rotterdam.

Stadsdriehoek Oude Westen Cool Cs Kwartier Nieuwe Werk Dijkzigt

Alle straten van Cs Kwartier

Cs Kwartier bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen