Rhenen in de gemeente Rhenen

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Rhenen

Een eerste blik op Rhenen

Rhenen is een plaats in de gemeente Rhenen. Deze plaats telt volgens het CBS 19.690 inwoners. Momenteel staan er 54 woningen te koop en zijn er recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Rhenen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 636.116 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 54
Woningen recent verkocht 47
Gemiddelde vraagprijs € 636.116
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Rhenen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rhenen is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rhenen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rhenen

Er zijn recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rhenen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rhenen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rhenen. Een eengezinswoning in Rhenen komt het meest (47%) voor. Daarna komt een portiekflat met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rhenen

In Rhenen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Rhenen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Rhenen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rhenen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Rhenen

Wil je een huis kopen in Rhenen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rhenen. Er staan momenteel 54 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rhenen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rhenen.

Huizenprijzen in Rhenen

Starterswoningen in Rhenen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rhenen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rhenen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rhenen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rhenen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rhenen is 3.277 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.125 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Rhenen is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Rhenen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rhenen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Rhenen

Rhenen bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen