Huizenmarkt Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat in Velp (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat

Woningmarkt Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat

Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat is een buurt in de wijk Velp en plaats Velp binnen de gemeente Rheden. Deze buurt telt volgens het CBS 17.985 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 260.312 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 260.312
Percentage gezinnen met kinderen 25%

Verkoopduur woningen in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat.

Woningen recent verkocht in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat. Een portiekflat in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat komt het meest (62%) voor. Daarna komt een maisonnette met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat

In Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat vergeleken met de Rheden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat waar ligt dat?

Woningen te koop Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat

Wil je een huis kopen in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat.

Bekijk hier alle koopwoningen in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat. Zoek je huurwoning in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat

Starterswoningen in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat is 3.153 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.786 euro).

Leeftijden Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat. De buurt zelf valt binnen de wijk Velp in de gemeente Rheden.

Velp-Noord boven spoorlijn Velp-Zuid beneden spoorlijn Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat Verspreide huizen Velp-Noordoost Verspreide huizen Velp-Zuidoost

Alle straten van Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat

Velp-Zuid ten zuiden van Waterstraat bestaat uit 30 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.