logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Meerdijk in Oss

Begrijp de huizenprijzen in Meerdijk Oss met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Meerdijk Oss

Meerdijk is een buurt in de wijk Buitengebied-Noord en plaats Oss binnen de gemeente Oss. Deze buurt telt volgens het CBS 325 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 269.089 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 269.089
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Meerdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meerdijk is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meerdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meerdijk.

Woningen recent verkocht in Meerdijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meerdijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Meerdijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meerdijk. Een eengezinswoning in Meerdijk komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Meerdijk

In Meerdijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meerdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meerdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Meerdijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Meerdijk vergeleken met de Oss en Nederland.

Huizenprijzen in Meerdijk Oss

Starterswoningen in Meerdijk Oss zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Meerdijk Oss zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meerdijk Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Meerdijk Oss? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Meerdijk Oss

Wil je een huis kopen in Meerdijk Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meerdijk Oss . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meerdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meerdijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Meerdijk Oss.

Bekijk alle koopwoningen in Meerdijk Oss. Zoek je huurwoning in Meerdijk Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Meerdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meerdijk is 2.744 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Meerdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meerdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Meerdijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Meerdijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Buitengebied-Noord in de gemeente Oss.

Meerdijk Frankenbeemd Langendonk Buitengebied-West

Alle straten van Meerdijk

Meerdijk bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Noordstraat