logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Frankenbeemd in Oss

Begrijp de huizenprijzen in Frankenbeemd Oss met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Frankenbeemd

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Frankenbeemd. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Frankenbeemd.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Frankenbeemd. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Frankenbeemd. Een eengezinswoning in Frankenbeemd komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Frankenbeemd

In Frankenbeemd wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Frankenbeemd

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Frankenbeemd (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Frankenbeemd

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Frankenbeemd vergeleken met de Oss en Nederland.

Huizenprijzen in Frankenbeemd Oss

Starterswoningen in Frankenbeemd Oss zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Frankenbeemd Oss zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Frankenbeemd Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Frankenbeemd Oss? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Frankenbeemd Oss

Wil je een huis kopen in Frankenbeemd Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Frankenbeemd Oss . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Frankenbeemd alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Frankenbeemd.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Frankenbeemd Oss.

Bekijk alle koopwoningen in Frankenbeemd Oss. Zoek je huurwoning in Frankenbeemd Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Frankenbeemd

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Frankenbeemd vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Frankenbeemd

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Frankenbeemd. De buurt zelf valt binnen de wijk Buitengebied-Noord in de gemeente Oss.

Meerdijk Frankenbeemd Langendonk Buitengebied-West

Alle straten van Frankenbeemd

Frankenbeemd bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.