logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt De Weere in De Weere

Begrijp de huizenprijzen in De Weere Opmeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Weere Opmeer

De Weere is een buurt in de wijk Spanbroek en plaats De Weere binnen de gemeente Opmeer. Deze buurt telt volgens het CBS 4.725 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Weere. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 576.549 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 576.549
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in De Weere

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Weere is 70 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Weere kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Weere

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Weere. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Weere.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Weere. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling De Weere

In De Weere wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Weere

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Weere (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Weere

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Weere vergeleken met de Opmeer en Nederland.

Huizenprijzen in De Weere Opmeer

Starterswoningen in De Weere Opmeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Weere Opmeer zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Weere Opmeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Weere Opmeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Weere Opmeer

Wil je een huis kopen in De Weere Opmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Weere Opmeer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Weere alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Weere.

Er staan momenteel geen woningen te koop in De Weere Opmeer.

Bekijk alle koopwoningen in De Weere Opmeer. Zoek je huurwoning in De Weere Opmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Weere

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Weere is 3.245 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.890 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Weere

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Weere vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Weere

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Weere. De buurt zelf valt binnen de wijk Spanbroek in de gemeente Opmeer.

De Weere Kaag Zandwerven Zomerdijk Spanbroekerweg Buiten Spanbroekerweg Kern Slothuis Bonifatius Spanbroek Centrum Pastoor Merius Wijde Klaver West Wijde Klaver Oost Heerenweide