Alle woningmarktinfo De Weere in gemeente Opmeer

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Weere

Een eerste blik op De Weere

De Weere is een plaats in de gemeente Opmeer. Deze plaats telt volgens het CBS 11.520 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Weere. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 485.744 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 485.744
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in De Weere

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Weere is 63 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Weere kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Weere

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Weere. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Weere.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Weere. Een eengezinswoning in De Weere komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Weere

In De Weere wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Weere

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Weere (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Weere
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in De Weere

Wil je een huis kopen in De Weere? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Weere . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Weere alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Weere.

Zoek je huurwoning in De Weere? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in De Weere.

Huizenprijzen in De Weere

Starterswoningen in De Weere zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Weere zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Weere zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Weere? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Weere

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Weere is 2.377 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.118 euro).

Leeftijden De Weere

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Weere vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Weere

De Weere bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
01
02
Instellingen zijn opgeslagen