logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Oosterwolde in Fochteloo

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Oosterwolde Ooststellingwerf met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Oosterwolde Ooststellingwerf

Verspreide huizen Oosterwolde is een buurt in de wijk Oosterwolde en plaats Fochteloo binnen de gemeente Ooststellingwerf. Deze buurt telt volgens het CBS 9.725 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Oosterwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 613.327 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 613.327
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Oosterwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Oosterwolde is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Oosterwolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Oosterwolde.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Oosterwolde

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Oosterwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Oosterwolde.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Oosterwolde. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Oosterwolde

In Verspreide huizen Oosterwolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Oosterwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Oosterwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Oosterwolde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Oosterwolde vergeleken met de Ooststellingwerf en Nederland.

Woningen te koop Verspreide huizen Oosterwolde Ooststellingwerf

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Oosterwolde Ooststellingwerf? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Oosterwolde Ooststellingwerf . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Oosterwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Oosterwolde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Oosterwolde Ooststellingwerf.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Oosterwolde Ooststellingwerf. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Oosterwolde Ooststellingwerf? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Oosterwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Oosterwolde is 2.281 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.531 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Oosterwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Oosterwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Oosterwolde

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Oosterwolde. De buurt zelf valt binnen de wijk Oosterwolde in de gemeente Ooststellingwerf.

Oosterwolde Industriepark Oosterwolde Verspreide huizen Oosterwolde