logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oosterwolde in Oosterwolde

Begrijp de huizenprijzen in Oosterwolde Ooststellingwerf met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oosterwolde Ooststellingwerf

Oosterwolde is een buurt in de wijk Oosterwolde en plaats Oosterwolde binnen de gemeente Ooststellingwerf. Deze buurt telt volgens het CBS 9.725 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwolde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 293.708 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 293.708
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Oosterwolde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterwolde is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterwolde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oosterwolde.

Woningen recent verkocht in Oosterwolde

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterwolde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterwolde.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oosterwolde. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Oosterwolde

In Oosterwolde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oosterwolde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oosterwolde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oosterwolde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oosterwolde vergeleken met de Ooststellingwerf en Nederland.

Huizenprijzen in Oosterwolde Ooststellingwerf

Starterswoningen in Oosterwolde Ooststellingwerf zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterwolde Ooststellingwerf zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterwolde Ooststellingwerf zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oosterwolde Ooststellingwerf? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oosterwolde Ooststellingwerf

Wil je een huis kopen in Oosterwolde Ooststellingwerf? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterwolde Ooststellingwerf . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterwolde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterwolde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oosterwolde Ooststellingwerf.

Bekijk alle koopwoningen in Oosterwolde Ooststellingwerf. Zoek je huurwoning in Oosterwolde Ooststellingwerf? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oosterwolde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterwolde is 2.232 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.338 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oosterwolde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterwolde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oosterwolde

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oosterwolde. De buurt zelf valt binnen de wijk Oosterwolde in de gemeente Ooststellingwerf.

Oosterwolde Industriepark Oosterwolde Verspreide huizen Oosterwolde

Alle straten van Oosterwolde

Oosterwolde bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
De Karn