Huizenprijzen en de huizenmarkt in Fochteloo

Begrijp de huizenprijzen in Fochteloo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Fochteloo

Fochteloo is een plaats in de gemeente Ooststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.455 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Fochteloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 506.592 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 506.592
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Fochteloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Fochteloo is 108 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Fochteloo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Fochteloo

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Fochteloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Fochteloo.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Fochteloo. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Fochteloo. Een eengezinswoning in Fochteloo komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Fochteloo

In Fochteloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Fochteloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Fochteloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Fochteloo

Starterswoningen in Fochteloo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Fochteloo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Fochteloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Fochteloo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Fochteloo

Wil je een huis kopen in Fochteloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Fochteloo . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Fochteloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Fochteloo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Fochteloo.

Bekijk alle koopwoningen in Fochteloo. Zoek je huurwoning in Fochteloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Fochteloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Fochteloo is 3.949 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.608 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Fochteloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Fochteloo vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Fochteloo

Fochteloo bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.