Fochteloo in de gemeente Ooststellingwerf

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Fochteloo

Een eerste blik op Fochteloo

Fochteloo is een plaats in de gemeente Ooststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.455 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Fochteloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 356.663 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 356.663
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Fochteloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Fochteloo is 291 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Fochteloo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Fochteloo

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Fochteloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Fochteloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Fochteloo. Een eengezinswoning in Fochteloo komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 44% het meest voor.

Gezinssamenstelling Fochteloo

In Fochteloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Fochteloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Fochteloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Fochteloo
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Fochteloo

Wil je een huis kopen in Fochteloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Fochteloo. Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Fochteloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Fochteloo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Fochteloo.

Huizenprijzen in Fochteloo

Starterswoningen in Fochteloo zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Fochteloo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Fochteloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Fochteloo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Fochteloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Fochteloo is 2.329 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Fochteloo is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Fochteloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Fochteloo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Fochteloo

Fochteloo bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen