Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Lievelde in Lievelde

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Lievelde Oost Gelre met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Lievelde Oost Gelre

Buitengebied Lievelde is een buurt in de wijk Lievelde en plaats Lievelde binnen de gemeente Oost Gelre. Deze buurt telt volgens het CBS 1.390 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Lievelde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 627.560 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 627.560
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Lievelde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Lievelde is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Lievelde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Lievelde.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Lievelde

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Lievelde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Lievelde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Lievelde. Een woonboerderij in Buitengebied Lievelde komt het meest (52%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 45% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Lievelde

In Buitengebied Lievelde wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Lievelde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Lievelde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Lievelde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Lievelde vergeleken met de Oost Gelre en Nederland.

Huizenprijzen in Buitengebied Lievelde Oost Gelre

Starterswoningen in Buitengebied Lievelde Oost Gelre zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Lievelde Oost Gelre zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Lievelde Oost Gelre zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Lievelde Oost Gelre? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Lievelde Oost Gelre

Wil je een huis kopen in Buitengebied Lievelde Oost Gelre? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Lievelde Oost Gelre . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Lievelde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Lievelde.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Lievelde Oost Gelre.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Lievelde Oost Gelre. Zoek je huurwoning in Buitengebied Lievelde Oost Gelre? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Lievelde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Lievelde is 3.172 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.121 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Lievelde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Lievelde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Lievelde

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Lievelde. De buurt zelf valt binnen de wijk Lievelde in de gemeente Oost Gelre.

Bebouwde kom Lievelde Buitengebied Lievelde

Alle straten van Buitengebied Lievelde

Buitengebied Lievelde bestaat uit 37 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.