Huizenprijzen en de huizenmarkt Bebouwde kom Lievelde in Lievelde

Begrijp de huizenprijzen in Bebouwde kom Lievelde Oost Gelre met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bebouwde kom Lievelde Oost Gelre

Bebouwde kom Lievelde is een buurt in de wijk Lievelde en plaats Lievelde binnen de gemeente Oost Gelre. Deze buurt telt volgens het CBS 1.390 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bebouwde kom Lievelde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 388.881 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 388.881
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Bebouwde kom Lievelde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bebouwde kom Lievelde is 96 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bebouwde kom Lievelde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bebouwde kom Lievelde

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bebouwde kom Lievelde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bebouwde kom Lievelde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bebouwde kom Lievelde. Een eengezinswoning in Bebouwde kom Lievelde komt het meest (90%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bebouwde kom Lievelde

In Bebouwde kom Lievelde wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bebouwde kom Lievelde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bebouwde kom Lievelde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bebouwde kom Lievelde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bebouwde kom Lievelde vergeleken met de Oost Gelre en Nederland.

Huizenprijzen in Bebouwde kom Lievelde Oost Gelre

Starterswoningen in Bebouwde kom Lievelde Oost Gelre zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bebouwde kom Lievelde Oost Gelre zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bebouwde kom Lievelde Oost Gelre zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bebouwde kom Lievelde Oost Gelre? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bebouwde kom Lievelde Oost Gelre

Wil je een huis kopen in Bebouwde kom Lievelde Oost Gelre? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bebouwde kom Lievelde Oost Gelre . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Bebouwde kom Lievelde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bebouwde kom Lievelde.

Bekijk alle koopwoningen in Bebouwde kom Lievelde Oost Gelre. Zoek je huurwoning in Bebouwde kom Lievelde Oost Gelre? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bebouwde kom Lievelde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bebouwde kom Lievelde is 2.892 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.955 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bebouwde kom Lievelde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bebouwde kom Lievelde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bebouwde kom Lievelde

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bebouwde kom Lievelde. De buurt zelf valt binnen de wijk Lievelde in de gemeente Oost Gelre.

Bebouwde kom Lievelde Buitengebied Lievelde

Alle straten van Bebouwde kom Lievelde

Bebouwde kom Lievelde bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.