Huizenmarkt Kleine Zilk in De Zilk (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kleine Zilk

Woningmarkt Kleine Zilk

Kleine Zilk is een buurt in de wijk 00 en plaats De Zilk binnen de gemeente Noordwijk. Deze buurt telt volgens het CBS 16.605 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kleine Zilk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 305.170 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 305.170
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Kleine Zilk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kleine Zilk is 69 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kleine Zilk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kleine Zilk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kleine Zilk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kleine Zilk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kleine Zilk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Kleine Zilk

In Kleine Zilk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kleine Zilk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kleine Zilk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kleine Zilk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kleine Zilk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kleine Zilk vergeleken met de Noordwijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kleine Zilk waar ligt dat?

Woningen te koop Kleine Zilk

Wil je een huis kopen in Kleine Zilk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kleine Zilk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kleine Zilk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kleine Zilk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kleine Zilk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kleine Zilk. Zoek je huurwoning in Kleine Zilk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kleine Zilk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kleine Zilk is 3.774 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.965 euro).

Leeftijden Kleine Zilk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kleine Zilk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kleine Zilk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kleine Zilk. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Noordwijk.

Noordwijkerhout Kleine Zilk Grote Zilk Verspreide huizen ten zuiden van de gemeente Verspreide huizen in het Centrum