Huizenmarkt Grote Zilk in De Zilk (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Grote Zilk

Woningmarkt Grote Zilk

Grote Zilk is een buurt in de wijk 00 en plaats De Zilk binnen de gemeente Noordwijk. Deze buurt telt volgens het CBS 16.605 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grote Zilk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 539.865 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 539.865
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Grote Zilk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grote Zilk is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grote Zilk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Grote Zilk.

Woningen recent verkocht in Grote Zilk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grote Zilk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grote Zilk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Grote Zilk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Grote Zilk

In Grote Zilk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grote Zilk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grote Zilk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Grote Zilk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Grote Zilk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Grote Zilk vergeleken met de Noordwijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Grote Zilk waar ligt dat?

Woningen te koop Grote Zilk

Wil je een huis kopen in Grote Zilk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grote Zilk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grote Zilk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grote Zilk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Grote Zilk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Grote Zilk. Zoek je huurwoning in Grote Zilk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Grote Zilk

Starterswoningen in Grote Zilk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Grote Zilk zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grote Zilk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Grote Zilk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Grote Zilk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grote Zilk is 3.661 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.183 euro).

Leeftijden Grote Zilk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grote Zilk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Grote Zilk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Grote Zilk. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Noordwijk.

Noordwijkerhout Kleine Zilk Grote Zilk Verspreide huizen ten zuiden van de gemeente Verspreide huizen in het Centrum