Huizenmarkt Buitengebied ten westen van Zevenhuizen in Zevenhuizen (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitengebied ten westen van Zevenhuizen

Woningmarkt Buitengebied ten westen van Zevenhuizen

Buitengebied ten westen van Zevenhuizen is een buurt in de wijk Zevenhuizen en plaats Zevenhuizen binnen de gemeente Westerkwartier. Deze buurt telt volgens het CBS 2.790 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied ten westen van Zevenhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 665.187 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 665.187
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Buitengebied ten westen van Zevenhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied ten westen van Zevenhuizen is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied ten westen van Zevenhuizen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied ten westen van Zevenhuizen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied ten westen van Zevenhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied ten westen van Zevenhuizen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied ten westen van Zevenhuizen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Buitengebied ten westen van Zevenhuizen

In Buitengebied ten westen van Zevenhuizen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied ten westen van Zevenhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied ten westen van Zevenhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied ten westen van Zevenhuizen
Binnenring: Nederland

Buitengebied ten westen van Zevenhuizen waar ligt dat?

Woningen te koop Buitengebied ten westen van Zevenhuizen

Wil je een huis kopen in Buitengebied ten westen van Zevenhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied ten westen van Zevenhuizen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied ten westen van Zevenhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied ten westen van Zevenhuizen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied ten westen van Zevenhuizen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitengebied ten westen van Zevenhuizen. Zoek je huurwoning in Buitengebied ten westen van Zevenhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied ten westen van Zevenhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied ten westen van Zevenhuizen is 3.865 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.063 euro).

Leeftijden Buitengebied ten westen van Zevenhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied ten westen van Zevenhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied ten westen van Zevenhuizen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied ten westen van Zevenhuizen. De buurt zelf valt binnen de wijk Zevenhuizen in de gemeente Westerkwartier.

Bebouwde kom Zevenhuizen De Haspel Drostinnewijk Boerenstreek Buitengebied ten noorden van Zevenhuizen Buitengebied ten oosten van Zevenhuizen Buitengebied ten westen van Zevenhuizen