Huizenmarkt Drostinnewijk in Nietap (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Drostinnewijk

Woningmarkt Drostinnewijk

Drostinnewijk is een buurt in de wijk Zevenhuizen en plaats Nietap binnen de gemeente Noordenveld. Deze buurt telt volgens het CBS 2.790 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drostinnewijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 275.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 275.000
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Drostinnewijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Drostinnewijk is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Drostinnewijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Drostinnewijk.

Woningen recent verkocht in Drostinnewijk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drostinnewijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drostinnewijk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Drostinnewijk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Drostinnewijk

In Drostinnewijk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Drostinnewijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Drostinnewijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Drostinnewijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Drostinnewijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Drostinnewijk vergeleken met de Noordenveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Drostinnewijk waar ligt dat?

Woningen te koop Drostinnewijk

Wil je een huis kopen in Drostinnewijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Drostinnewijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Drostinnewijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drostinnewijk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Drostinnewijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Drostinnewijk. Zoek je huurwoning in Drostinnewijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Drostinnewijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Drostinnewijk is 2.530 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.538 euro).

Leeftijden Drostinnewijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drostinnewijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Drostinnewijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Drostinnewijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Zevenhuizen in de gemeente Noordenveld.

Bebouwde kom Zevenhuizen De Haspel Drostinnewijk Boerenstreek Buitengebied ten noorden van Zevenhuizen Buitengebied ten oosten van Zevenhuizen Buitengebied ten westen van Zevenhuizen