Alle woningmarktinfo Niawier

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Niawier

Een eerste blik op Niawier

Niawier is een buurt in de gemeente Noardeast-Fryslân. Deze buurt telt volgens het CBS 1.675 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Niawier. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 392.442 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 392.442
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Niawier

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Niawier is 64 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Niawier kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Niawier

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Niawier. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Niawier.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Niawier. Een eengezinswoning in Niawier komt het meest (89%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Niawier

In Niawier wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Niawier

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Niawier (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Niawier
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Niawier

Wil je een huis kopen in Niawier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Niawier . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Niawier alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Niawier.

Zoek je huurwoning in Niawier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Niawier.

Huizenprijzen in Niawier

Starterswoningen in Niawier zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Niawier zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Niawier zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Niawier? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Niawier

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Niawier is 1.766 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.568 euro).

Leeftijden Niawier

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Niawier vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Niawier

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Niawier. De buurt zelf valt binnen de wijk Metslawier in de gemeente Noardeast-Fryslân.

Metslawier Jouswier Niawier Wetsens Aalsum Oostrum Verspreide huizen Metslawier Verspreide huizen Niawier Verspreide huizen Oostrum

Alle straten van Niawier

Niawier bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen